You have 0 Item(s) in your cart. Total : £0.00

standardmåtte

STANDARDMÅTTER

MVM’s standardmåtter minimerer transport af snavs fra produktion/lager, og sjap udefra og ind på kontoret. Det samme gør sig gældende for børneinstitutioner og private hjem, hvor børn via deres fodtøj typisk trækker meget jord og snavs med sig ind fra eksempelvis legepladsen.

Høj kvalitet

Vores måtter er af høj kvalitet. De vaskbare måtter ser ud som nye, hver gang de er blevet vasket. Ja de ser ikke bare ud som nye, de fungerer også som fra nye af. Det skyldes, når måtterne er blevet vasket og tørret, så rejser luven sig igen, og skrabe-effekten er fuldt genetableret. Netop denne egenskab gør vores måtter effektive i forhold til andre ikke-vaskbare måtter. Derfor er det ikke bare pral, når vi siger, at vores måtter er de bedste på markedet.

Her kan du med fordel bruge standardmåtter

Standardmåtter er f.eks. velegnede til:

  • Butikker
  • Virksomheder
  • Skoler
  • Sportsklubber/idrætshaller
  • Børneinstitutioner
  • Biblioteker
  • Private boligejere

Købe- eller lejeaftale

Når det gælder standardmåtter, så er det både muligt at købe måtterne eller leje dem igennem MVM uden langvarige kontrakter.

Kombi-aftale

Rengøring – vinduespolering – måtteservice

Lav en kombi-aftale med MVM og spar penge, samtidig med at du så kun har én kontaktperson, og vi sender altid det samme hold afsted på opgaverne for at skabe tryghed for vores kunder.

Måtteservice

Når du bruger MVM som din måtteservice partner, kan du være sikker på at de beskidte måtter altid bliver udskiftet med pæne og rene måtter, i et interval du aftaler med os.

På den måde er du sikker på indgangspartiet altid er pænt og præsentabelt.

Betaling via PBS

For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, er der også mulighed for at betale for MVM’s måtteservice via en PBS-betalingsordning.

VORES CASES


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/m-v-m.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175