logomåtte

Homelogomåtte

LOGOMÅTTER

Logomåtter med ens eget logo påtrykt er en veleksponerende måde at byde gæster og kunder velkommen på.

Vi kan også trykke fotos på vores logo måtter. Så har dit barn lavet et kunstnerisk mesterværk der skal foreviges? så kan du få en meget personlig logomåtte.

Minimerer skidt og støv

Samtidigt er logomåtterne et effektivt værn mod skidt og snavs. Med logomåtterne minimerer du derfor, at eksempelvis skidt og støv fra lager eller produktion og sjap udefra bliver trukket med ind på kontorerne. Derudover giver måtterne mange andre fordele. Blandt andet resulterer begrænsningen af skidt og støv også mindre slid på gulve og tæpper indenfor. Og, sidst men ikke mindst medfører brugen af vores måtter også store tidsmæssige og økonomiske besparelser, hvad rengøring angår.

Høj kvalitet

Logomåtterne er af høj kvalitet, har en forventet levetid på 8-10 år. 

Vores måtter er af høj kvalitet. De vaskbare måtter ser ud som nye, hver gang de er blevet vasket. Ja de ser ikke bare ud som nye, de fungerer også som fra nye af. Det skyldes, når måtterne er blevet vasket og tørret, så rejser luven sig igen, og skrabe-effekten er fuldt genetableret. Netop denne egenskab gør vores måtter effektive i forhold til andre ikke-vaskbare måtter. Derfor er det ikke bare pral, når vi siger, at vores måtter er de bedste på markedet.

Her tager logomåtter sig godt ud

Logomåtter er f.eks. velegnede til:

  • Butikker
  • Virksomheder
  • Skoler
  • Sportsklubber/idrætshaller
  • Børneinstitutioner
  • Offentlige kontorer
  • Biblioteker
  • Private boligejere

Købe- og lejeaftale

Når det gælder logomåtter, så er det både muligt at købe måtterne eller leje dem igennem MVM, uden langvarige kontrakter.

Bestem selv farver og udseende

Du bestemmer selv design og farver på dine logomåtter og det er i princippet kun fantasien der sætter grænser for, hvordan dine logomåtter skal se ud.

Kombi-aftaler

Rengøring – vinduespolering – måtteservice

Lav en kombi-aftale med MVM og spar penge, samtidig med at du så kun har én kontaktperson, og vi sender altid det samme hold afsted på opgaverne for at skabe tryghed for vores kunder.

 

Måtteservice

Med vores vaskeordning, sørger vi for, indenfor aftalte intervaller, at bytte de beskidte måtter ud med rene måtter, så jeres indgangsparti altid ser pænt og præsentabelt ud.

Betaling via PBS

For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, er der også mulighed for at betale for MVM’s måtteservice via en PBS-betalingsordning.

Nedenfor kan du se en række logo- og designmåtter som inspiration.

Kontakt os for mere info. Vi skaber lige den logomåtte du går og drømmer om.