Logomåtter

LOGOMÅTTER

Logomåtter med ens eget logo påtrykt er en veleksponerende måde at byde gæster og kunder velkommen på.

Her hos MVM kan du få trykt lige hvad du har lyst til på vores logomåtter.

Skal virksomheden profileres med logo? Eller har barnebarnet lavet et kunstværk der skal foreviges? Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Minimerer skidt og støv

Samtidigt er logomåtterne et effektivt værn mod skidt og snavs. Med logomåtterne minimerer du derfor, at eksempelvis skidt og støv fra lager eller produktion og sjap udefra bliver trukket med ind på kontorerne. Derudover giver måtterne mange andre fordele. Blandt andet resulterer begrænsningen af skidt og støv også mindre slid på gulve og tæpper indenfor. Og, sidst men ikke mindst medfører brugen af vores måtter også store tidsmæssige og økonomiske besparelser, hvad rengøring angår.

Høj kvalitet

Logomåtterne er af høj kvalitet, har en forventet levetid på 8-10 år.

Vores måtter er af høj kvalitet. De vaskbare måtter ser ud som nye, hver gang de er blevet vasket. Ja de ser ikke bare ud som nye, de fungerer også som fra nye af. Det skyldes, når måtterne er blevet vasket og tørret, så rejser luven sig igen, og skrabe-effekten er fuldt genetableret. Netop denne egenskab gør vores måtter effektive i forhold til andre ikke-vaskbare måtter. Derfor er det ikke bare pral, når vi siger, at vores måtter er de bedste på markedet.

Logomåtter er f.eks. velegnede til:

  • Butikker
  • Virksomheder
  • Skoler
  • Sportsklubber/idrætshaller
  • Børneinstitutioner
  • Offentlige kontorer
  • Biblioteker
  • Private boligejere

Købe- og lejeaftale

Når det gælder logomåtter, så er det både muligt at købe måtterne eller leje dem igennem MVM, uden langvarige kontrakter.

Kombi-aftaler

Mvm udføre vinduespolering, måtteservice og erhvervsrengøring.

Lav en kombi-aftale med os og spar både tid og penge.

Du vil som kunde så kun have én kontaktperson, hvilket gør kommunikationen lettere for alle parter.

Betaling via PBS

For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, er der også mulighed for at betale for MVM’s måtteservice via en PBS-betalingsordning.

Nedenfor kan du se nogle af de mange flotte logomåtter, vi har lavet og leveret!