Midtjysk Vinduespolering og Måtteservice har kombiløsning til erhvervslivet

Filip Iversen har i øjeblikket travlt med at holde udsigten klar og skidtet fra døren hos mange af hans kunder. Som firmanavnet tydeligt fortæller, er Midtjysk Vinduespolering og måtteservice leverandør af vinduer man kan se ud af, og måtter til at forhindre skidt fra sko kommer ind i bygninger.

Og 2018 foråret har budt på masser af arbejde for Filip Iversen og hans folk.

-Vi har mange erhvervskunder, der har vores kombiløsning, hvor de både får pudset vinduer så facaden ser ordentlig ud, og får skiftet måtter der hvor de ansatte kommer ind i bygningen. Og med det her vejr har vi knoklet for at holde skidtet fra døren

forklarer Filip Iversen mens han pudser vinduer hos ATS i Arden.

Adspurgt er Filip Iversen ikke i tvivl om at virksomheder kan spare penge på rengøring ved at have måtteservice.

– Vi kan se at vores måtter med eller uden logoer samler utroligt meget skidt til sig mellem måtteskiftene. Og mange af vores kunder, kan i dette forår tydeligt mærke, at deres gulve er mindre snavsede med end uden en måtte ved hoveddøren.

Midtjysk vinduespolering og Måtte service har adresse i Brøndum lige uden for Hobro. Her ligger måttevaskeriet Med kunder i Hadsund, Aalborg, Viborg og Randers og alt derimellem kommer firmaet langt omkring hver dag.