Hobro IK har fået ny og flot logomåtte

Det er det lokale vinduespolerings- og måtteservicefirma, MVM, som har leveret den flotte måtte til byens fodboldklub

Næste gang du besøger Hobro IK´s sponsorlounge, så prøv lige at lægge mærke til den flotte, røde logomåtte, komplet med et flot udført Hobro IK logo placeret i midten. Så flot er måtten, at det næsten er en skam at tørre fødder i den.

 

Hobro IK er imponerede over logomåtte

Måtten er leveret af virksomheden MVM, der specialiserer sig i måtteservice, vinduespolering og erhvervsrengøring. Og, hos Hobro IK er man glade for den flotte logomåtte og man udelukker bestemt ikke, at det kan komme på tale med flere af slagsen.

– Logomåtten eksponerer Hobro IK på fornem vis, og vi har allerede fået masser af positiv respons over måtten fra sponsorer og gæster, oplyser Sten Hammershøj, Administrationschef i Hobro IK.

 

MVM sørger for rene måtter hos byens hold

Udover den flotte logomåtte, til at byde Hobro IK’s gæster i sponsorloungen velkommen, så sørger MVM fremover også for, at resten af Hobro IK’s måtter er flotte og rene. En opgave man er stolte og beærede over at have modtaget.

  • Vi er enormt stolte over, at Hobro IK har opdaget vores effektive og flotte måtter. Udover, at klubben har fået en rigtig flot logomåtte, så har de også fået en måtte, der virkelig er i stand til at håndtere alt det skidt og snavs, som de mange gæster i sponsorloungen trækker med ind udefra, fortæller Filip Iversen, indehaver af MVM.

 

Håber eksponering giver måttetrang

Hos MVM håber man, at de mange sponsorer og gæster i Hobro IK’s sponsorlounge, efter ved selvsyn at have set hvor flot og effektiv måtten er, også selv får lyst til at rekvirere en logo- eller almindelig måtte fra MVM.

– Vi håber, at eksponeringen af vores produkt hos Hobro IK, vil skabe opmærksomhed omkring vores fantastiske produkt. Udover, at logomåtten giver en flot og promoverende WOW-effekt, når de placeres i indgangspartiet til ens virksomhed eller butik, så er det også markedets bedste skidt-og-snavs-opfanger. Så det er ikke kun for synets skyld, at vi håber, at folk tager vores logomåtter til sig.