Vinduespolering

Vinduespolering er vores absolutte spidskompetence, som vi har mange års erfaring med. Vi klarer både små og store opgaver. Erhverv som privat.

Vi har altid set det som vores fornemmeste opgave at levere et flot resultat, til aftalt tid – hver gang. Det er også altid det samme hold der kommer og udfører opgaven. Det skaber tryghed for vores kunder, samt vished om at de folk der kommer altid ved lige nøjagtig hvordan arbejdet skal udføres på den bedste måde.

 

Her hos MVM benytter vi os også af rent-vands system. Det gør at vi kan vaske vinduer helt uden brug af sæbe og andre kemikalier. Vi kan med det også udføre arbejde i op til 20 meters højde! Hvilket gør at vi i langt de fleste tilfælde kan undgå lift leje, til store besparelse for vores kunder.

 

Dine solceller bliver med tiden beskidte, hvilket nedsætter effektiviteten. 

MVM anbefaler at solceller bliver vasket minimum én gang om året.

Vi holder øje med tiden.

Når du får pudset vinduer, eller vasket solceller of os hos MVM. Behøver du aldrig kigge på kalenderen. Vi laver i samarbejde med dig som kunde, en fast aftale med interval, og så kommer vi helt automatisk og udføre opgaven fremover.

Kombi-aftale

MVM udfører vinduespolering, måtteservice og erhvervsrengøring. Lav en kombi-aftale med os, og spar både tid og penge. Din virksomhed vil kun have én kontaktperson, én regning og altid de samme folk.

Betaling via PBS

For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, er der også mulighed for at betale for MVM’s facadevask via en PBS-betalingsordning.